Главная » 2009 » Грудень » 4 » Завтра у Києві відкриється виставка інновацій в освіті

Виставка-презентація "Інноватика в освіті України" розпочне роботу 2 грудня 2009 року об 11:00 у Київському Палаці дітей та юнацтва. У відкритті виставки візьме участь заступник міністра освіти і науки Максим Стріха.
У програмі заходу передбачені  презентації інновацій навчальних закладів різних рівнів та наукових установ; обговорення проблем інноваційної діяльності на круглих столах, семінарах, конференціях; демонстрування технічних засобів навчання, наочно-лабораторного обладнання, приладів, меблів; ознайомлення з інноваційною науково-методичною літературою.
Обговорюватимуться такі теми: інноватика в освітніх закладах, інноваційні підходи в інформатизації та комп'ютеризації навчального процесу, інноватика у співпраці освіти з наукою, технікою, культурою, бізнесом тощо.
В рамках виставки вперше  відбудеться Другий Міжнародний форум освітянських керівників "Лідери української школи: директор навчального закладу у багатовекторному сучасному просторі".
Академія педагогічних наук України 3 грудня презентуватиме Всеукраїнський проект "Педагоги-новатори України".
На виставку запрошуються представники навчальних закладів різних рівнів та форм власності, наукових установ, регіональних органів управління освітою, видавництва, організацій, що працюють в освіті, та всі ті, хто цікавиться сучасними здобутками освіти.
Термін проведення виставки - 2 - 4 грудня 2009 року за адресою м. Київ, вул. І. Мазепи, 13, ст. метро "Арсенальна"

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Академія педагогічних наук України, компанія "Виставковий Світ".

Тел./факс: (044) 498-42-04, 498-42-05, 498-42-06, 498-42-07.
Електронна пошта: expo@vsvit.com.ua;


Категория: Новини освіти | Просмотров: 1338 | Добавил: olga_salamaha | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0



Пошук по Сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Авторизація

Логин:
Пароль:

Міні Чат