Главная » Поради психолога

Наші несамовиті діти

Наші несамовиті діти Нещодавно в телевізійних новинах був продемонстрований репортаж про те, що наші дитячі психіатри та невропатологи приєднались до думки західних лікарів про те, що гіперактивність дітей - це небезпека, ненормальність і хвороба

Висновки західних ... Читати далі »

Поради психолога Просмотров: (2249) (20.07.2010) Комментарии (0)

Підготовка до іспиту

Підготовка до іспиту Екзамен – це не лише перевірка теоретичних знань, а й значне емоційне випробування, своєрідний стрес. Саме тому важливе значення має психологічна підготовка до іспитів. Деякі абітурієнти зі слабкою нервовою системою під впливом стресової ситуації, як ... Читати далі »

Поради психолога Просмотров: (2251) (22.11.2009) Комментарии (0)

РЕКОМЕНДАЦІЇ БАТЬКАМ ЩОДО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ

РЕКОМЕНДАЦІЇ БАТЬКАМ ЩОДО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ

1. Повірте в неповторність своєї дитини, у те, що вона — єдина, унікальна, не схожа на жодну іншу і не є вашою точною копією. Тому не варто вимагати від неї реалізації заданої вами життєвої програми і досягнення поставленої вами мети. Дайте ї ... Читати далі »

Поради психолога Просмотров: (2389) (22.11.2009) Комментарии (0)

Посміхайтесь!

Посміхайтесь! Пропонуємо розгадати загадку: «Вона немає ціни. Вона збагачує тих, хто її одержує, не збіднюючи тих, хто її дарує. Вона продовжується одну мить, пам'ять же про неї часто збері­гається надовго. Немає таких багатих, які могли б прожити без неї, і немає ... Читати далі »

Поради психолога Просмотров: (2138) (21.11.2009) Комментарии (0)

Пам'ятка батькам обдарованих дітей

Пам'ятка батькам обдарованих дітей
• Створіть безпечну психологічну атмосферу дитині в її пошуках, де вона могла б знайти розраду у разі своїх розчарувань і невдач.

• Підтримуйте здібності дитини до творчості й виявляйте співчуття до ранніх невдач. Уникайте негативної оцінк ... Читати далі »

Поради психолога Просмотров: (1971) (21.11.2009) Комментарии (0)

Чи не занадто ми любимо свою дитину?

Чи не занадто ми любимо свою дитину? Хіба можна занадто любити своє дитя? Наші уявлення про нещасну дитину зазвичай зводяться до того, що її недостатньо люблять
батьки та рідні або що її зовсім не люблять. А чи приносить щастя
дитині безмірна любов оточуючих? ... Читати далі »

Поради психолога Просмотров: (2197) (06.11.2009) Комментарии (0)

Пошук по Сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Авторизація

Логин:
Пароль:

Міні Чат