Главная » 2010 » Вересень » 29 » Запрошуємо батьків ознайомитися з посібником "Діти в Інтернеті: як навчити безпеці у віртуальному світі"

27 вересня у Києві за ініціативи компанії "Київстар" проведено круглий стіл "Безпека дітей в Інтернеті" за участі представників Міністерства освіти і науки, Міністерства внутрішніх справ, Національної експертної комісії із захисту суспільної моралі, Академії педагогічних наук України, громадських організацій та засобів масової інформації.

Учасники заходу обговорили шляхи захисту дітей від загроз Інтернету, як зробити Мережу безпечною територією для їх освіти та розвитку, убезпечити молоде покоління від агресивної та соціально небезпечної інформації, а також розглянули критерії відбору корисних сайтів для дітей.

Фахівці "Київстар" та Інституту психології ім.Г.С. Костюка НАПН України презентували посібник для батьків з онлайн безпеки, спільно розроблений у рамках соціальної програми "Безпека дітей в Інтернеті". У посібнику розкрито можливості сучасних інформаційних Інтернет-технологій і мобільного зв'язку та способи безпечної поведінки дитини у віртуальному просторі. Згадане видання знайомить батьків із симптомами психічної та фізичної залежності від Інтернету, пропонує рекомендації фахівців з Інтернет-безпеки батькам дітей різних вікових категорій, поради щодо організації Інтернет-життя дитини, наводить перелік корисних сайтів для батьків.

Ознайомитися з електронною версією посібника для батьків "Діти в Інтернеті: як навчити безпеці у віртуальному світі" можна на сайті: http://online-bezpeka.kyivstar.ua.


Категория: Новини освіти | Просмотров: 1515 | Добавил: olga_salamaha | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0



Пошук по Сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Авторизація

Логин:
Пароль:

Міні Чат