Главная » 2011 » Квітень » 13 » Виграйте 2-тижневий курс англійської мови у Великій Британії З 12 квітня 2011 року освітній центр "Concept" за інформаційної підтримки освіт

До участі в конкурсі запрошуються старшокласники та студенти віком від 16 років. Учасники мають написати мотиваційного листа англійською мовою (Motivation letter), який, зазвичай, є обов'язковою вимогою при вступі до зарубіжних вищих навчальних закладів.

Переможця буде оголошено на сайті Освітнього центру "Concept" та на інформаційному порталі Освіта.ua 15 червня 2011 року. Переможець конкурсу отримає можливість поїхати у Велику Британію на 2-тижневий курс англійської мови! Витрати на навчання та проживання сплачують організатори конкурсу.

Роботи слід надсилати на електронну адресу освітнього центру competition@iecc.com.ua до 31 травня 2011 року.

Більш докладну інформацію щодо умов конкурсу та вимог до мотиваційного листа ви можете отримати на сайті освітнього центру Concept за посиланням: http://iecc.com.ua/ru/nashi_proekty/konkursy/

Крім того, всі бажаючі запрошуються на навчальний семінар "Як писати мотиваційні листи: основні принципи та рекомендації", який відбудеться 26 квітня 2011 року о 17:30 у приміщенні Освітнього центру "Concept" за адресою: Київ, вул. Сагайдачного 14-В, офіс 5.

Довідка: Діяльність освітнього центру "Concept" спрямована на організацію канікулярних програм для дітей; навчання у мовних школах для дорослих; підготовку до вступу в британські школи-пансіони, отримання вищої та післядипломної освіти у Великій Британії. В основі роботи центру - індивідуальний підхід до кожного студента. Фахівці центру «Concept» допомагають підібрати навчальний заклад і курс, пройти тестування, організувати процес подачі документів, а також консультують з усіх практичних питань, що стосуються освіти у Великій Британії.

За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 13.04.2011


Категория: Новини освіти | Просмотров: 1425 | Добавил: olga_salamaha | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0



Пошук по Сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Авторизація

Логин:
Пароль:

Міні Чат