Главная » 2014 » Листопад » 4 » Система кваліфікацій вчителів потребує удосконалення, - МОН

Міністерство освіти і науки шукає нові моделі визначення кваліфікаційної категорії вчителів, які будуть спонукати їх до кар’єрного зростання. Про це заявила перший заступник міністра освіти Інна Совсун під час зустрічі з представниками іноземних країн та міжнародних організацій, що надають міністерству експертну допомогу з питань освіти і науки.

"Система кваліфікацій вчителів також потребує удосконалення. Існуюча система – непрозора. МОН шукає нові моделі визначення кваліфікаційної категорії вчителів, які будуть спонукати до кар’єрного зростання", - наголосила заступник міністра.

За її словами, Міносвіти також розробляє нові підходи до змісту освіти та працює над створенням установи Інституту освітньої статистики. Вона повідомила, що міністерство потребує аналізу інформації та не має можливості збирати та обробляти статистичні дані.

Також Інна Совсун нагадала, що Міністерством освіти розроблено проект комплексної концепції розвитку освіти, текст якого опубліковано для громадського обговорення.

У Міністерстві освіти і науки повідомили, що під час обговорення напрямків співпраці представники посольств та міжнародних організацій пообіцяли підтримувати та сприяти реформуванню освіти в Україні.


Категория: Новини освіти | Просмотров: 1192 | Добавил: olga_salamaha | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0



Пошук по Сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Авторизація

Логин:
Пароль:

Міні Чат