Главная » 2014 » Грудень » 7 » Міносвіти ініціює мораторій на перевірки шкіл

Міністерство освіти і науки звернулося до органів влади на місцях з проханням накласти мораторій на здійснення перевірок навчальних закладів до кінця навчального року. Про це повідомляється у листі освітнього відомства щодо зменшення кількості перевірок навчальних закладів.

Відповідну ініціативу у міністерстві пояснюють зверненнями освітянських громадських організацій з приводу численних перевірок навчальних закладів, які здійснюються місцевими органами управління освітою, особливо під час завершення та на початку навчального року.

Також у відомстві наголошують, що керівники навчальних закладів таку значну кількість перевірок вважають однією з найбільших проблем сучасної школи.

«Численні комісії та зростання кількості звітних матеріалів відволікають працівників від виконання основних обов’язків, що негативно впливає на роботу педагогічних колективів», - зазначають в освітньому відомстві.

«У зв’язку з цим просимо накласти мораторій на здійснення перевірок навчальних закладів до кінця навчального року, окрім випадків, пов’язаних із загрозою життю та здоров’ю дітей», - йдеться у листі Міністерства освіти і науки до органів влади на місцях.

Посилання за темою:

    ▶ МОН відмовляється від "безглуздої" звітності


Категория: Новини освіти | Просмотров: 1462 | Добавил: olga_salamaha | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0



Пошук по Сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Авторизація

Логин:
Пароль:

Міні Чат