Главная » 2011 » Вересень » 10 » Міністерство освіти спростувало інформацію про нестачу шкільних підручників

"9 вересня 2011 року, на веб-сторінках деяких Інтернет-видань було опубліковано відомості про начебто відсутність підручників у школярів, з посиланням на слова народного депутата В’ячеслава Кириленка", - йдеться у повідомленні МОНмолодьспорт.

В міністерстві зазначили, що Інститут інноваційних технологій і змісту освіти, що є державною науковою установою, яка координує питання щодо видання та доставки підручників, спростував недостовірну інформацію та повідомив, що станом на 9 вересня до обласних книжкових баз доставлено 99,75% підручників від плану завозу.

"Відповідно до зведених даних, зазначений відсоток є середнім по всіх регіонах України", - підкреслили в Міносвіти.

Також у міністерстві повідомили, що за даними обласних управлінь освіти і науки, завершується доставка двох назв перекладних підручників мовами національних меншин.

Нагадаємо, народний депутат В.Кириленко звернувся до прем’єр-міністра М.Азарова з проханням сприяти забезпеченню шкіл підручниками. У своєму запиті він наголосив на незадовільній роботі освітнього відомства у питанні друку та доставки підручників.

"До 1 вересня на місця не надійшли всі найменування підручників, а ті що надійшли, є не в повному обсязі. В залежності від регіону, рівень забезпечення підручниками становить від 50 до 90%", - зазначив Кириленко.

За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 09.09.2011




Категория: Новини освіти | Просмотров: 1404 | Добавил: olga_salamaha | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0



Пошук по Сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Авторизація

Логин:
Пароль:

Міні Чат