Главная » 2013 » Липень » 31 » MimioTeach – пристрій, що дозволяє керувати даними з комп'ютера на звичайній шкільній дошціБезкоштовні презентації інтерактивної приставки M

Безкоштовні презентації інтерактивної приставки Mimio

Компанія «Новела» пропонує навчальним закладам замовити безкоштовну презентацію продукції Mimio та отримати докладну консультацію для вчителів. Під час презентації компанія дає можливість попрацювати з інтерактивною приставкою MimioTeach самостійно.

Які переваги MimioTeach?

Як мінімум - звичайна маркерна дошка за лічені секунди перетворюється на інтерактивну! А це підвищує інтерес сучасних дітей до навчання і, як наслідок, підвищує ефективність занять у школі.

З інтерактивної приставкою MimioTeach ™ ви зможете:

    створювати захоплюючі інтерактивні уроки;
    використовувати всі необхідні інструменти і програми, які допомагають створювати активне навчання;
    зосередитися на навчанні, а не на технічних деталях обладнання;
    з легкістю переносити приставку Mimio до інших класів і аудиторій або прибирати наприкінці дня для зберігання;
    відповідати вимогам шкільного бюджету.

Що таке MimioTeach?

Пристрій Mimio перетворює звичайну маркерну або крейдову дошку на інтерактивну і представляє собою невеличку переносну приставку, що легко закріплюється на вашій дошці. Підключивши Mimio до комп'ютера ви отримуєте повністю укомплектовану інтерактивну систему навчання.

Запатентований стилус MimioTeach – це тонка ергономічна ручка, за допомогою якої можна керувати даними з комп'ютера на шкільній дошці без використання проводів.

При цьому інтерактивну приставку Mimio не обов'язково використовувати навіть на дошці: підійде будь гладка поверхня. Все що необхідно - підключити комп'ютер до проектора і закріпити Mimio на стіні.

Презентація MimioTeach?

Ні в одній статті не вмістяться всі переваги MimioTeach і компанія «Новела» (Офіційний дистриб'ютор інтерактивних систем навчання Mimio в Україні) пропонує безкоштовну презентацію в будь-який зручний для вас час.

Проведення презентації можливе, як в офісі компанії «Новела» в Києві, так і на території вашого навчального закладу.

Для організації безкоштовної презентації, зв'яжіться з менеджером компанії «Новела»: (044) 593-07-74, m.kravchunovskiy@novella.com.ua (Михайло).

Більш детальну інформацію про Mimio дивіться на сайті http://www.mimio-edu.com.ua/


Категория: Новини освіти | Просмотров: 1310 | Добавил: olga_salamaha | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0



Пошук по Сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Авторизація

Логин:
Пароль:

Міні Чат