Главная » 2010 » Квітень » 8 » Благодійність стала традицією

 Матеріал опубліковано в газеті "Галицький вісник" №14 за 2 квітня 2010 р.
   

 
 Ніхто не заперечить, що в Усесвіті діє закон бумерангу: «Що творимо - те й одержимо у відповідь».
Тому так важливо привчати дітей до творення добра, бо доброчинність є вищим проявом духовності, культури. Ось і сьогодні, у цей вкрай непростий час, допомоги потребують і діти – сироти,  діти позбавлені батьківського піклування та інші громадяни нашої держави.
   Приємно, що це усвідомлюють в ЗОШ I-III ст. №2 м. Борщева. У минулому навчальному році команда учнів школи з проектом «Допоможи собі та Україні» культурологічного спрямування, взяла участь у другому Всеукраїнському конкурсі благодійних проектів "Добро починається з тебе", який організовано Міжнародним благодійним Фондом "Україна 3000" за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, Академії педагогічних наук України. З своїм проектом команда школи ввійшла в сотню кращих проектів України та керівник проекту Саламаха О. М.  була запрошена на форум  Національного благодійного форуму "Добро починається з тебе" до м. Києва.
Цьогоріч команда учнів школи знову взяла участь у третьому Всеукраїнському конкурсі благодійних проектів "Добро починається з тебе" із соціальним проектом  «Прийми промінчик мого серця». Відрадно, що команда школи за підсумками першого етапу увійшла до II туру . Учні  на заняттях гуртка «Дизайн інтер’єру» та на уроках обслуговуючої праці вив'язали шістдесят теплих шапок та сорок вісім шарфів для дітей – інвалідів Мельнице - Подільського обласного комунального дитячого будинку-інтернату. Головна місія проекту – допомогти дитині усвідомити, що робити добро – це така сама органічна потреба як дихати, спати, їсти.
   Двадцять третього лютого подарунки доставили до хворих дітей Жолобанюк О.Д.- директор школи, Саламаха О.М. – керівник проекту, Сеньків І.І. – завідувачка шкільною бібліотекою.
Хочеться вірити, що традиції благодійництва пустять паростки у дитячих серцях і дадуть свої плоди.


Категория: Публікації | Просмотров: 1814 | Добавил: olga_salamaha | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0



Пошук по Сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Авторизація

Логин:
Пароль:

Міні Чат