Главная » 2010 » Березень » 16 » Абітурієнти підтримують ЗНО



Учні вважають: "Якщо постає питання, чи йти складати тести - треба просто йти, складати і вступати". Такий висновок вони зробили на  присвяченому ЗНО відкритому уроці в київській школі N170.
На уроці про зовнішнє незалежне оцінювання 11 березня школярі дізнались про ефективність ЗНО, приклади  зменшення корупції під час вступної кампанії та можливість вступу до іноземних навчальних закладів на основі незалежного тестування.
Ініціатори заходу запропонували такі кроки для підтримки ЗНО: відкриті уроки у регіонах, залучення десятикласників як спостерігачів під час тестування - 2010, "гаряча лінія" для звернень учнів із питань ЗНО, лобіювання закріплення ЗНО на законодавчому рівні.
Голова Української студентської спілки Станіслав Куценко звернувся до нового міністра освіти та науки України Дмитра Табачника: "Шановний Дмитре Володимировичу, переконані, що подальше впровадження та захист зовнішнього тестування стануть Вашим головним кредом на посаді міністра освіти та науки України!"
Організаторами заходу були: Громадянська кампанія "За освічену Україну: вступ без хабара!", Коаліція "На допомогу людям!", ВМГО "Українська Студентська Спілка".

 


Категория: Новини освіти | Просмотров: 1386 | Добавил: olga_salamaha | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0



Пошук по Сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Авторизація

Логин:
Пароль:

Міні Чат